F-riskvårdarna finns där vad som än gäller, de är superduktiga på problemlösning, plåstra om en skada skulle ske, ta hand om & jäkligt bra lyssnare! Till dessa kan man gå till oavsett vad det gäller. Här får ni deras egna presentationer, och visst verkar de vara superduper taggade kanske?!? 💗

Tjabba Tjena alla nolloooooor! Jag heter Zac Mcook, men alla kallar mig för Herr Frisk. Jag är en medelålders hobby-nurse som bott hemma i min mammas källare tills jag mötte min hotta wifey Sister K. Leetoris

Jag älskar att plåstra om mina små nollor om Oledolyckan är framme eller att ge dem vatten när de är lite bakis efter nollepub kanske. Herr Frisk kanske kommer ha bunkrat upp sina fickor med resorb till nollningen kanske.

Förutom ni mina kära nollor och min kära fruga, så älskar jag en sak till, CHIPS. Scaurcream, dill, grill ALLT. Ett tips om man vill fjäska lite kanske?? Även såklart att se er svänga på höfterna till våra fina danser och sjunga våra ramsor så högt ni bara kan inne på Amfi värmer mitt hjärta.

Så nu hoppas jag ni taggar till rejält så ses vi den 22:a Augusti!! PUSSAR OCH KRAMAR // Herr Frisk

————————————————————————

Hej hopp från lingonskogen!🍒

Några nollor som börjar bli taggade kanske?! Jag ser sååå mycket fram emot att få träffa er! Mitt namn är Sister k. leetoris aka Fru frisk aka en tvättäkta syster. 💘

Jag lever livets bästa år som wifey till livets bästa man, Herr frisk Zacy Zacy. Mmmh livets liv.
Jag har en hemlig fetish för att torka nollors blod och spyor så ni vet vart ni vänder er om ni skulle råka trampa snett❤️

Jag älskar nollor som dansar loss på dansgolvet, visar de andra programmen vad vi går för kanske?💃💃 Fjäska för mig med en private danceshow kanske? 😉

Ta hand om er nollor, och glöm inte livets motto varannan vatten 💦Puusss ses snart💋