Viktig info kanske!!!

Ni har varit superduktiga hittills och hoppas ni har har haft roligt kanske!! Många roliga dagar kvar 💗

Glöm inte att om ni vill vara med på nollepuben ikväll så är det senast klockan 16 som ni kan scanna QR-koden hos sergeanten, efteråt funkar det inte!!

Glöm inte heller att anmäla er till avtäckningen, det är för oss i EKP och kommer vara på tre hjärtan, det kommer kosta 250kr. Ingår mat, välkomstdrink och drinkbiljett, jättespexigt kanske!! GLÖM INTE DET IDAG OM NI VILL VARA MED!!  Efteråt är det partyparty för alla program ute på Tylösand, den biljetten går att scanna hos sergeanten också, den kostar 300kr. Allting är såklart frivilligt, viktigt att påminna kanske!

Är det några frågetecken så tveka inte på att höra av er!! 💗💗

💗💗 Puss & kram så syns vi 💗💗

SUPERDUPER BRA FÖRSTA DAG KANSKE!!!

Super duktiga har ni varit idag! Så roligt att ni alla är taggade!! 9 roliga dagar kvar så det har bara börjat!

Lite info inför imorgon:
(((VIKTIGT TID))) Samling 08:45 på botplatsen (är ni nya som kommer så ligger vår botplats på gräsplätten bakom ica maxi högskolan) ser ni en massa rosa, så ska ni dit!!

För er som kommer senare så är det 11:30 på botplatsen som gäller, observera att denna tid är ännu viktigare!!!!

Det är stadsvandring imorgon så ett par bekväma skor är att föredra! Sedan kommer det bli rätt tight med tid under dagen så ett mellanmål eller något lätt att ha med sig är att rekommendera kanske!

Jättespexig första NOLLEPUB imorgon också kanske, taggatagga!!! Det går bra att anmäla sig till sergeanten imorgon där ni får scanna en QR-kod!

Sovgott nu underbara nollor så syns vi imorgon pigga och glada kanske!! <3<3

/Ovvarna <3

IMORGON ÄR DET DAGS!!!!

HEJ NOLLOR, IMORGON SMÄLLER DET!!!!!!!!

Hoppas ni alla är lika taggade som vi är!!! Tänkte skriva en liten lista på vad som är viktigt att tänka på imorgon & under resten av nollningen!

 • Vi samlas 9.00 utanför trade center, superhög byggnad på campus kanske!!! Håll utkik efter mamma Stella och mamma Penny i sina rosa overaller.
 • 240kr kontant. OBS JÄMNA PENGAR & INGA MYNT!!!! Detta gäller ALLA då vi inte har någon växel. Den digitala avgiften betalas också på plats, vi hjälper er då.
 • Oömma kläder, vi kommer vara ute mycket & även gå mycket!
 • Tänk på att ni aldrig får ta med egen alkohol utan att vi ovvar sagt att det är OK. Alltså får ingen egen alkohol medtas imorgon!! Superviktigt kanske!!!!!
 • Ha fixat medlemskap hos kåren, det gör ni supersnabbt på kårens hemsida,  www.karen.hh.se
 • Ladda ner appen VipMonkey & skaffa konto där. Den digitala avgiften & andra aktiviteter kommer att betalas via den.
 • Se till att ha laddat telefonerna, då ni kommer få gå med i facebookgruppen och få nödvändig info via den!
 • Se till att komma i tid till allt. Gäller under alla aktiviteter hela nollningen. Många aktiviteter är ihop med flera program och då är superviktigt att tiderna hålls så att allt flyter på ordentligt!! Så SENAST kl 9.00 utanför Trade Center imorgon.
 • Det kan även vara bra att försöka fixa någon matlåda/planera mat då man kanske inte alltid hinner hem & käka om man vill vara med på allt. Finns ett jättebra Ica Maxi precis vid högskolan, kanske lite dyrt att gå dit och handla mat hela tiden dock. Vi bjuder på käk 3 gånger och frukost en gång 🙂
 • ATT HA ETT SUPERBRA OCH SUPERTAGGAT HUMÖR KANSKE!!!

Har ni fler frågor så kontakta oss som vanligt på ekonom@nollning.nu eller på vår instagram ekpnollning2019.

DÅ SES VI IMON ALLA FANTASTISKA NOLLOR! TAGGA TAGGA TAGGA!!

// Ovvarna

SCHEMAT FÖR NOLLNINGEN!!!

Schemat för nollningen är äntligen här!!!

Såhär ser schemat ut i det stora hela. Det kommer såklart ske förändringar titt som tätt, men det uppdaterar vi såklart er om!

NU ÄR DET BARA NÅGRA FÅ DAGAR KVAR TILLS VI SES, WOHOOO!

Hoppas ni är lika taggade som vi är <3

Tagga tagga tagga!!!

// ovvarna

UPPROPSDAGEN 27/8!

Uppropsdagen – vad gäller??

Tisdagen 27/8 är det dags för upprop/inskrivning för alla antagna studenter på högskolan i Halmstad.

 

De tider som gäller för EKP (civilekonomprogrammet & ekonomprogrammet) är:

 • 11.30-12.00: Vi möter upp de som vill vid botplatsen (info om vart den ligger kommer under nollningen) och går sedan gemensamt i god tid till Q-huset.
 • 12.30-13.00: Registrering & enkät i bottenplan på Q-huset.
 • 13.00-14.00: Grön på högskolan i Högskolehallen. (byggnad I på kartan)
 • 14.00-14.15: Gemensam förflyttning till R1207. (byggnad R på kartan)
 • 14.15-15.15: Programspecifk samling & inskrivning tillsammans med programansvarig.

OBS: ALLT DETTA ÄR OBLIGATORISKT

Därefter har ni en liten rast och vid 16.00 samlas ni nollor och vi ovvar igen för fortsatta aktiviteter! 🙂

Har ni några frågor nu eller under nollningen går det alltid bra att kontakta oss på ekonom@nollning.nu eller skriv till oss på instagrammen, ekpnollning2019. 

 

NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR!!! VI SES PÅ TORSDAG TAGGADE TILL TUSEN!!

// Ovvarna <3

 

SPEXIG CHECKLISTA KANSKE!!!!!!!

Checklista nollor:

Innan nollning

CSN, det kan vara bra att söka CSN.

Hemförsäkring: kolla så att ni har en hemförsäkring, länsförsäkringar tex

Kårmedlemskap- se till att vara medlemmar i kåren

Under nollning:

Se till att ha oömma och bekväma kläder, det kommer vara mycket aktiviteter ute och kan därför vara bra att ha kläder man inte är så rädd om.

Lunchraster: se till att ät under rasterna då det är långa dagar och även förebygga inför kvällarna

DRICK MASSOR AV VATTEN.!!!!!!!!!!! Är vädret på vår sida och det är varmt är det otroligt viktigt att se till att man dricker tillräckligt med vatten för att orka hela dagarna.

Kom i tid till samlingarna. Samlingstiderna finns där av en anledning.

240 kronor kontant första dagen. INGA MYNT

Att skaffa ett konto på VIP-monkey, då alla biljettköp kommer ske genom appen.

ID-handling: kommer att behövas för att komma in på nollepubarna.

Kom med ett glatt humör och inga sura miner. Nollningen är ett minne för livet och ska vara en rolig upplevelse.

Den digitala avgiften betalas genom VIP-monkey väl på plats.

XOXOXOXOXO OVVARNA!!!!

VI ÄR SUPERTAGGADE KANSKE!!

HÄR KOMMER F-RISKVÅRDARNA!!!

F-riskvårdarna finns där vad som än gäller, de är superduktiga på problemlösning, plåstra om en skada skulle ske, ta hand om & jäkligt bra lyssnare! Till dessa kan man gå till oavsett vad det gäller. Här får ni deras egna presentationer, och visst verkar de vara superduper taggade kanske?!? 💗

Tjabba Tjena alla nolloooooor! Jag heter Zac Mcook, men alla kallar mig för Herr Frisk. Jag är en medelålders hobby-nurse som bott hemma i min mammas källare tills jag mötte min hotta wifey Sister K. Leetoris

Jag älskar att plåstra om mina små nollor om Oledolyckan är framme eller att ge dem vatten när de är lite bakis efter nollepub kanske. Herr Frisk kanske kommer ha bunkrat upp sina fickor med resorb till nollningen kanske.

Förutom ni mina kära nollor och min kära fruga, så älskar jag en sak till, CHIPS. Scaurcream, dill, grill ALLT. Ett tips om man vill fjäska lite kanske?? Även såklart att se er svänga på höfterna till våra fina danser och sjunga våra ramsor så högt ni bara kan inne på Amfi värmer mitt hjärta.

Så nu hoppas jag ni taggar till rejält så ses vi den 22:a Augusti!! PUSSAR OCH KRAMAR // Herr Frisk

————————————————————————

Hej hopp från lingonskogen!🍒

Några nollor som börjar bli taggade kanske?! Jag ser sååå mycket fram emot att få träffa er! Mitt namn är Sister k. leetoris aka Fru frisk aka en tvättäkta syster. 💘

Jag lever livets bästa år som wifey till livets bästa man, Herr frisk Zacy Zacy. Mmmh livets liv.
Jag har en hemlig fetish för att torka nollors blod och spyor så ni vet vart ni vänder er om ni skulle råka trampa snett❤️

Jag älskar nollor som dansar loss på dansgolvet, visar de andra programmen vad vi går för kanske?💃💃 Fjäska för mig med en private danceshow kanske? 😉

Ta hand om er nollor, och glöm inte livets motto varannan vatten 💦Puusss ses snart💋

Övernattningsmöjligheter

Hej alla nollor!! Det har kommit inte lite frågor angående övernattningsmöjligheter under nollningen om man själv inte fått någon lägenhet eller dylikt. Skulle det vara så att man inte skaffat något boende så kommer det finnas möjligheter hyra lägenhet med ett gäng andra nollor förslagsvis ca 4 st/lägenhet, ett bra sätt att lära känna varandra!

Är man utan bostad under nollningen så kontakta oss via ekonom@nollning.nu så tar vi därifrån det vidare och ser hur många det är som är i behov av boende, kan vara några dagar eller under hela nollningen.

xoxo ovvarna

MAMMA PENNY TRATION PRESENTERAR SIG!!

Hej!

Det är jag som är mamma Penny Tration. Fyller snart 39 år, vilket jag inte gillar att erkänna för ålder är ju faktiskt bara en siffra. Dock gillar jag att påpeka att Mamma Stella är över 40 🙊

Bra saker att veta om mig: Jag älskar färgen rosa 💗 superdupermycket!! Några andra saker jag gillar superdupermycket är paraplydrinkar 🍹, schlager 💃 och Danny Saucedo 😍 (min favoritlåt är Tokyo).

Saker jag absolut inte gillar är öl 🤮, när folk är sena ⏱ eller att prata om min ålder (!!)

Vill man bli mammas favorit så gillar jag nocco (min favorit är persika 🍑) och så älskar jag när ni hör av er när ni kommit hem på kvällarna 😴 å pratar med mig om det finns något som bekymrar er ❣️

xoxo, mamma Penny!

MAMMA STELLA VIRGIN PRESENTERAR SIG!!

Tja, Stella Virgin var namnet. Jag är 42 vårar men känner mig som 23 höstar.
Jag lever la vida loca tillsammans med mitt tinderhaff host aka mamma Penny.

Då jag lever la vida loca älskar jag ju mina tequila shots och nocco persika (favoriten hint hint) nödvändigtvis inte tillsammans, men är öppen för förslag😉. Älskar the tea (som ni unga säger) så vill du spilla det så står jag alltid redo med öppna armar❣️

Något som är mig varmt om hjärtat är när du hör av dig när du kommit hem och när ni nollor kommer i tid. Då kanske det sker att jag och mamma Penny bjuder på en dans eller något annat ”hippt” så att säga!

Puss & kram från Stella!

« Äldre inlägg

© 2020 Ekonomnollningen

Tema av Anders NorenUpp ↑